Dorim să vă ținem la curent cu evoluția aplicației noastre, de aceea listăm mai jos toate îmbunătățirile pe care le-am adus aplicației AvoApp în ultimele săptămâni. Vă mulțumim mult pentru feedback, ne bucurăm să dezvoltăm aplicația împreună cu dumneavoastră!

  1. Am refăcut Registrul contracte. Noua abordare este mult mai simplă și intuitivă. În plus, am adăugat funcția de export în format XLS, pe lângă cea existentă, în PDF. Pentru a vedea modificările, accesați din meniul principal Rapoarte -> Registre evidenta- >Registru contracte.

  2. Am construit de asemena registrul împuterniciri pentru a centraliza toate împuternicirile. Puteți filtra rezultatele în funcție de dată și le puteți ordona în funcție de număr, serie, nume client și altele. De asemenea, puteți exporta raportul în format PDF sau XLS pentru a-l printa sau pentru a prelucra mai departe datele.

  3. Aveți acum o imagine mai bună a termenelor pe care le aveți în instanță. Cu 2 clickuri aflați care sunt termenele pe care le aveți de exemplu luna aceasta, la ce instanță sunt și la ce oră. Puteți chiar configura raportul în funcție de datele pe care le doriți în el și îl puteți exporta în format XLS sau PDF. Faceți acest lucru accesând Rapoarte -> Rapoarte Dosare -> Lista termene.

  4. Pentru o fluiditate mai bună a aplicației am introdus butonul în modulul Contracte ->Toate contractele. În acest mod vizualizați mult mai ușor ce s-a facturat pe fiecare contract în parte, fără a mai părăsi pagina.

  5. Pentru ca dumneavoastră să aveți o imagine de ansamblu a tuturor sarcinilor atribuite unui contract (inclusiv sarcinile nefinalizate), într-un anumit interval de facturare, am adaugat checkbox-ul la distribuirea onorariului.

  6. Am adus îmbunătățiri semnificative modulului de Pontaj. După cum puteți observa mai jos, am pus elementele de filtrare in partea stângă pentru a fi accesate mai ușor și am adăugat acolo încă un filtru: sarcinile Tot la pontaj am adăugat și opțiunea de a configura coloanele în funcție de datele pe care le doriți în raport și vă oferim posibilitatea de a le exporta în format PDF sau XLS.

  7. La Contracte am simplificat formularul astfel încât să eliminăm orice posibilă neînțelegere. După cum puteți observa mai jos, suma contractului, cota TVA și suma totală cu TVA sunt afișate individual.

Vă mulțumim că ne-ați urmărit până aici. Vă răspundem cu plăcere la întrebări și suntem deschiși în continuare pentru a primi feedback. Pentru că la AvoApp nu sunteți doar simpli clienți, ci parteneri de conversație...

 

Testează AvoApp - click aici.